”Era o grădiniță la 2 kilometri de centrul comunei Ruscova unde trebuia să meargă 15 copilași la grădiniță situată în zonuna numită ”sub Pedolena”. Directoarea școlii a închis-o fără să țină cont de faptul că nu toți părinții au mașină să își poată duce micuții până la grădinița din centrul comunei. În plus vine iarna iar la noi e zăpada mare și ger. Școala nu dispune de microbuze pentru a veni după copii. Noi suntem convinși că directoarea școlii și șefa consiliului de administrație au vrut să mute grădinița. Avem înregistrări video când spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță.

Părinții au scris o petiție către Primăria Comunei Ruscova, unde este scris numele fiecărui părinte care nu este de acord cu mutarea grădiniței. Nu am primit niciun răspuns din partea Primăriei Ruscova. De ce oare? Au trecut 14 zile de când a început grădinița iar din cea care au închis-o încă nu au luat lucrurile. De ce? Vrem să facem sesizare și la ministerul educației. Până acum părinții nu și-au dus copiii la grădinița din centrul comunei. Toți așteptăm un răspuns de la primarul comunei.

Primarul comunei a vrut să facă parcări în fața Școlii din centru însă directoarea școlii s-a opus. A făcut o cerere la Protecția Mediului că are nevoie de spațiu verde. Așa că nu s-a făcut nicio parcare. Vă trimit fotografii și imagini video cum își parchează profesorii mașinile personale în fața școlii, iar părinții când vin cu copiii dimineața opresc în mijlocul drumului și pun în pericol viața copiilor. Totul din cauza unei directoare ce are o gândire comunistă. O directoarea ce trebuia să fie în pensie” ne-a scris cititorul nostru.

Așteptăm pe adresa de email: vasiledale@gmail.com reacția administrației publice locale, a unității de învățământ dar și a ISJ Maramureș. O vom publica în cadrul acestui articol, notează vasiledale.ro

REVOLTĂ LA RUSCOVA - Au închis o grădință iar 15 copii stau acasă. ”Spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și