Medicul legist Marin County a publicat un raport medico-legal, pe baza autopsiei, în care precizează că starul american a decedat în urma asfixierii, după ce s-a spânzurat cu o curea.

În varsta de 63 de ani, Robin Williams a fost găsit decedat, la data de 11 august, în propria reşedinţă din California.

Autorităţile americane au anunţat la acel moment că legiştii au descoperit mai multe tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, precum şi un briceag în apropierea trupului neînsufleţit.

Deoarece pe vârful briceagului au fost descoperite urme care semănau cu sângele uscat, anchetatorii au decis să desfăşoare mai multe analize pentru a stabili compoziţia respectivei substanţe.

Robin Williams se confrunta de mai mulţi ani cu probleme provocate de consumul
de alcool şi de droguri. La trei zile după decesul său, văduva actorului a anunţat că Robin Williams suferea de depresie, precum şi de simptome ale maladiei Parkinson.

Actorul Robin Williams a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a jucat în filme precum „Good Will Hunting” sau „Bună dimineaţa, Vietnam”.

Inclusiv preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a adus un tribut actorului american: „El ne-a oferit cu generozitate talentul său nemăsurat. Ne-a făcut să râdem, dar ne-a făcut şi să plângem”, a spus Barack Obama.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și