Celebra piesa "Another Brick in The Wall" este unul dintre cele mai aşteptate momente din cadrul show-urilor "The Wall", aceasta fiind cu atât mai specială cu cât Roger Waters o interpretează de fiecare dată alături de copii din ţara gazdă, România nefăcând excepţie, informează Emagic într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Corul a fost selectat de echipa artistică a lui Roger Waters, după analizarea mai multor propuneri, în prezent cei mici aflându-se în pregătiri pentru momentul pe care îl vor interpreta alături de acesta, o serie de repetiţii fiind programate şi pentru ziua concertului.

Cei 15 copii au vârste cuprinse între 10 şi 15 ani şi studiază muzica de la şase ani, dedicându-şi mare parte a timpului cursurilor de pian, chitară sau vioară. Cei mai mulţi dintre ei au participat deja la mai multe olimpiade şi concursuri instrumentale internaţionale, activând în prezent în cadrul corului Şcolii Gimnaziale de Arte nr. 5 din Bucureşti, aflat sub îndrumarea profesorului Marian Apostol.

Corul a susţinut mai multe concerte la nivel naţional, cu ocazia unor evenimente organizate la Palatul Parlamentului, Palatul Şuţu sau Primăria sectorului 3, având totodată apariţii şi peste hotare, una dintre cele mai notabile fiind în cadrul unui concert organizat la Gallard, în Franţa, unde s-au bucurat de un real succes în faţa a mii de spectatori.

Concertul "The Wall" va avea loc pe 28 august, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, şi promite să fie cel mai spectaculos show organizat vreodată în România.

Ultimele bilete sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, precum şi online pe www.myticket.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet