În urma unui control efectuat în iunie, anul trecut, inspectorii au descoperit că Ștefan Mustățea vindea în magazinul alimentar denumit “La Bufet” vin alb și roșu făcut în casă, ascuns în biberoane, dar și în sticle de limonadă, precum și țuică făcută în casă. În plus, 200 de țigarete au fost descoperite de inspectori.

În ciuda acestui fapt, magazinul a primit o licență pentru vânzarea de alcool la doar șase zile de la inspecție, românul evitând să furnizeze Primăriei informații privind rezultatele controlului, birminghammail.co.uk.

Poliția din West Midlands a depus o nouă cerere pentru ca românul să rămână fără licență, după ce, în urma unui control efectuat în octombrie 2019, au fost descoperite 153 de pachete de țigarete, deținute ilegal, în spatele casei de marcat.

"Ștefan Mustatea a pus profitul mai presus de sănătatea publicului. Este evident că Mustățea nu are nicio intenție de a lucra cu autoritățile, după ce a mințit în timpul audierilor de pe 8 octombrie", se arată într-un comunicat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet