Bărbatul era şofer şi făcea regulat curse Belgia-Spania. La întoarcere din ultima cursă se pare că bărbatul acuza febră foarte mare şi se simţea rău.

Bărbatul a decedat în decursul zilei de joi, dar, deocamdată, nu există nicio confirmare oficială că ar fi murit de COVID-19. Constantin Comandru, primarul comunei Cetatea de Baltă, a confirmat că tânărul este din localitate, însă a spus că nu ştie dacă decesul a survenit din cauza coronavirusului.

MAE a confirmat până vineri, 20 martie, la ora 16.00 doar 3 decese survenite de infecţia cu COVID-19, în rândul românilor aflaţi în diasporă, toate în Italia.

Pe informarea MAE apare un român din Spania ca fiind infectat cu coronavirus. Pe pagina de pe Facebook a bărbatului sunt postate mesaje ale unor prieteni din care rezultă că acesta ar fi decedat din cauza virusului.

”Lucra şofer pe TIR. S-a dus la Madrid să încarce, a luat virus, a căzut la spital şi a murit”, a afirmat un alt bărbat care spune că a fost cel mai bun prieten al românului decedat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și