Cristina Călinţaru este unul dintre românii răniţi în atentatele de la Bruxelles. Are 47 de ani, este din Constanţa şi s-a aflat chiar în locul unde unul dintre teroriştii kamikaze s-a aruncat în aer, pe aeroport.

Constănțeanca, director economic la Autoritatea Navală Română (ANR), a fost rănită la picior, fiind operată de medicii belgieni. Ea a descris la România TV clipele de groază prin care a trecut.

"Mai stau câteva zile în spital. Recuperarea decurge destul de bine, dar încă mă vor mai ţine sub observaţie. Când s-a produs explozia eram în partea stângă a aeroportului, la check-in. Eram singură. Eram în zona unde a avut loc prima explozie", a declarat Cristina Călinţaru.

Trist este că la scurt timp după atentate, Cristinei i s-a cerut să facă dovada că e în spital la Bruxelles. Directorul firmei, Liviu Cazan, s-a interesat dacă femeia a adus un act medical care să-i justifice absenţa de la serviciu. Cum acest act medical nu exista la dosar, bărbatul a întrebat în ce condiţii îi poate suspenda contractul de muncă. Contactat de România TV, directorul Autorităţii Navale a refuzat să comenteze situaţia.

Norocul ei a fost că s-a plâns la ambasadă. Acest lucru este afirmat atât de Cristina Călinţaru, cât și de Sorin Liță, liderul sindical din ANR.

În total, patru români au fost răniţi în atentatele de la Bruxelles, doi dintre ei fiind deja externaţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și