Angajații „operau” după o strategie bine stabilită. Mai întâi puneau chiar ei câteva bancnote în fața Altarului de Sare pentru ca mai apoi turiștii să contribuie la rândul lor. De puține ori banii ajungeau la casieria Salinei, fiind folosiți de angajați și de oameni din conducere pentru a-și cumpăra pizza, bere sau țigări.

„Se cumpăra pizza și bere. Uneori mai prindea și câte un îngrijitor câte 10 lei pentru un pachet de țigări. Noua directoare, Monica Codreanu a încercat să limiteze fenomenul donațiilor, s-au sigilat ușile cu niște bandă adezivă transparentă. A venit un ghid a scos sigiliile și a băgat chiar el bani pentru momeală. Situațiile erau așa de ridicole încât au băgat bani și la vitrinele cu unelte.

Aș vrea să vină o nouă administrație locală și să se facă un inventar și o verificare pe bune la Salina Turda. Ați intra în șoc să știți cât s-a furat și cât de prost s-a gestionat Salina. De la bărcile vândute pe bani de nimic la șezlongurile și umbrele ce au ajuns în grădinile lor”, a spus un angajat al Salinei pentru infoaries.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și