”Mâine mă duc iarăși, bărbierit! Voi duce buletinul cu mine la bărbier și voi spune că mă aranjeze ca în poză. Altfel trebuie să schimb buletinul. Cu Poliția Română nu te pui!”, a relatat Alexandru, glumind.

Clujeanului i s-a explicat că i-ar schimba fizionomia feței și i-au respins dosarul la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) Cluj.

”Au spus că sunt diferențe între buletin și realitate. Cei de la Pașapoarte nu au avut nicio treabă. Nici la cazier, deși sunt aceeași instituție.

Dar, se pare, că este ceva lege care e super interpretabilă și ei se ascund în spatele ei. Nu sunt ei de vina. Este situație normală în România. Se pare că pe Albac aveau o lamă acolo să te bărbierești:))”, a mai spus clujeanul. Acesta ar fi vrut să fie cumva anunțat din timp că trebuie să arate ca în buletin.

Alexandru se va duce din nou, miercuri, pentru a depune dosarul și a da sala la școala de șoferi.

”Dacă nu reușesc schimb buletinul. Bine că nu m-au arestat pentru uz de fals.

Culmea este că am trecut cu aceeași bărbă de patru ori vama și nu au avut treabă oamenii. Aveam și ochelari de vedere și căciulă. Da, la DRPCIV nu se poate”, a mai spus Alexandru.

ROMÂNIA ABSURDĂ - Un clujean nu a fost primit la examenul auto pentru că avea barba prea mare și nu semăna perfect cu cel din buletin

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și