Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cei doi au fost reţinuţi miercuri pe o durată de 24 ore, iar în cursul zilei de joi procurorul de caz urmează a formula propunere de arestare preventivă a inculpaţilor la Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor.

Potrivit sursei citate, din mijloacele de probă administrate în cauză se arată că cei doi soţi, în vârstă de 47 de ani, respectiv, 50 de ani, l-au agresat, în data de 29 septembrie, pe un bărbat de 62 de ani, în incinta unei societăţi comerciale din comună, unde funcţionează un depozit pentru materiale de construcţii.

Pe fondul unei stări conflictuale preexistente şi în contextul unui schimb de replici şi a unor acuze reciproce, cei doi i-au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele la nivelul membrelor şi peste corp, cu preponderenţă în zona capului.

În timpul agresiunii, bărbatul vătămat a fost trântit la pământ de soţul femeii, lovindu-l de mai multe ori, peste corp şi în zona capului, cu un cleşte de tăiat metal având lungimea de aproximativ 40 de centimetri.

Concomitent, şi primăriţa a lovit victima căzută la pământ, în repetate rânduri, peste corp şi în zona capului, cu mâinile şi picioarele.

În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice, cele mai grave fiind la nivelul cutiei craniene (fractură craniană cu localizare parietală stângă), care necesită 30 zile de îngrijiri medicale, respectiv la nivelul membrului inferior stâng, care a suferit o fractură cominutivă la oasele gambei). Bărbatul necesită 100 de zile îngrijiri medicale, potrivit suplimentului la raportul de constatare medico-legală.

După încetarea agresiunii, victima a rămas căzută la pământ în incinta magazinului, iar cei doi agresori au plecat de la faţa locului fără să se îngrijească de starea victimei şi fără să solicite ajutor medical pentru victimă.

Victima, fostul procuror Ioan Bodogai, fusese iniţial prieten cu soţii Bârlău, dar a intrat în conflict cu ei în acest an, deoarece primăriţa nu l-ar fi ajutat să primească un post în primărie. În plus, acesta l-ar fi reclamat pe soţul primăriţei pentru afaceri ilegale cu tractoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și