Potrivit acestuia, la competiție urmează să participe un număr de șase țări — Argentina Jaguars, Italia A, Uruguay, Namibia, România și încă o țară europeană, care se va stabili în funcție de clasamentul Rugby Europe din acest sezon.

„Noi ne dorim bineînțeles să câștigăm turneul. Competiția este un mod de a evolua al jucătorilor și fiecare îmbracă tricoul echipei naționale, ascultă imnul național, există deci o motivație suplimentară. Vom vedea la lucru și jucători tineri, pe lângă cei cu experiență, pentru că urmează meciurile-test din toamnă. Pentru noi sunt importante în special două partide, cu Uruguay și Namibia, pentru că vor conta în clasamentul mondial. Așteptăm cât mai multă lume la stadion”, a spus Dumitraș.

În ceea ce privește partidele din toamnă, președintele FRR a precizat că la București vom vedea trei naționale puternice, meciurile cu Japonia și Fiji fiind confirmate, cea de-a treia țară care va sosi în România urmând să se stabilească la Congresul World Rugby din luna aprilie.

Trofeul WRNC este deținut de România, care a câștigat ediția din anul trecut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și