Ulterior, site-ul wowbiz.ro a relatat că Traian Constantin este suspectat că ar fi încercat să profite de unul dintre elevii cărora le predă lecţii de pian. Părinţii copilului ar fi aflat despre întreaga întâmplare şi au depus plângere.

Traian Constantin, concurentul eliminat de la „Românii au talent“ după ce producătorii show-ului au aflat că este cercetat într-un caz de pedofilie, a dezvăluit, pentru spynews.ro, că, de fapt, un copil în vârstă de zece ani ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu el şi nu invers.

Concurentul eliminat de la „Românii au talent“ a povestit, pentru spynews.ro, că, la începutul acestui an, unul dintre elevii cărora le predă lecţii de pian, fiul în vârstă de zece ani al unui diplomat, i-ar fi făcut avansuri sexuale. Traian Constantin a subliniat că le-a trimis un e-mail părinţilor în care le-a relatat cele întâmplate, avertizându-i că fiul lor are „un comportament deviant“. De asemenea, profesorul de pian eliminat de la „Românii au talent“ a mai precizat că „nu s-a pus problema de viol sau hărţuire sexuală“, însă s-a declarat convins că acel părinte a depus plângere împotriva lui.

Totodată, concurentul eliminat de la „Românii au talent“ a declarat că este acuzat că ar fi făcut trafic de droguri şi că şi-ar fi hărţuit sexual elevii, susţinând însă că „nimic nu este adevărat“ şi că va demonstra acest lucru. „M-au atacat pentru că sunt singur, nu am părinţi şi nu am posibilitatea de a mă apăra“, a mai spus acesta. „În luna ianuarie am avut un elev - fiul unui diplomat, angajat la o ambasadă - şi făceam cursurile de pian la domiciliul lui. Băiatul are zece ani şi mi s-a părut de la început că are un comportament ciudat. În timp ce ne aflam aşezaţi la pian, tânărul mi-a pus mâna pe picior, a început să mă mângâie. M-a şocat când mi-a atins penisul, apoi a încercat să îşi bage mâna în pantaloni. Atunci l-am oprit şi ne-am continuat lecţia. Totul a decurs normal, iar eu am plecat acasă. Când am ajuns, i-am trimis un e-mail tatălui lui, în care i-am relatat întâmplarea şi i-am explicat că fiul lui are un comportament deviant. I-am mai spus că eu nu am mai întreţinut relaţii sexuale de foarte mult timp şi în momentul în care copilul mi-a atins organul genital, eu am avut erecţie. A fost singurul incident ieşit din comun de la începutul anului până astăzi. Cu siguranţă acel părinte a depus plângere, însă nu s-a pus problema de viol sau hărţuire sexuală. Mi-a distrus viitorul şi cariera“, a explicat Traian Constantin, concurentul eliminat de la „Românii au talent“, pentru spynews.ro.

Traian Constantin s-a clasat pe locul secund, conform voturilor telespectatorilor, în prima semifinală a show-ului „Românii au talent“, difuzată vineri, 8 mai. Tânărul profesor de pian, în vârstă de 35 de ani, a reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi publicul nu doar cu talentul său, ci şi cu povestea sa de viaţă, fiind abandonat de părinţi la vârsta de doi ani.

„Povestea vieţii mele a început într-o zi, când un trecător de pe stradă a văzut un bebeluş aruncat lângă un tomberon care ardea, acel bebeluş eram eu. Domnul respectiv m-a dus la spital, iar medicii m-au tratat şi m-am vindecat. Nu ştiau câţi ani am şi numele. Doctorii mi-au aproximat vârsta, circa doi ani, data naşterii pe 1 ianuarie 1980 şi mi-au pus numele de Constantin Traian. Am stat în spital trei ani, apoi doctorii au făcut demersuri cu poliţia să-mi găsească părinţii, dar nu au putut afla nimic. Ca urmare, au decis să mă dea la casa de copii“, a povestit tânărul în faza preselecţiilor, cu mult înainte să fie eliminat de la „Românii au talent“.

„Cred că sufletul tău pur şi sensibil îşi pune amprenta pe interpretare, ceea ce este minunat“, i-a spus Andra la sfârşitul momentului prezentat în semifinală.

„Talentul tău nu se pune în discuţie, dar ai ceva care echivalează sau poate chiar îl depăşeşte: eşti foarte bine educat, cineva ţi-a dat acest dar, pentru că nu părinţii tăi te-au educat“, a comentat şi Bebe Cotimanis. „România este plină de poveşti cu copii abandonaţi, tu eşti vestea bună că un copil abandonat de părinţii lui a fost luat în braţe de Dumnezeu şi de noi toţi“, i-a transmis şi Mihaela Rădulescu lui Traian Constantin,

Traian Constantin a fost înlocuit în finala show-ului „Românii au talent“ de Nicoleta Iancu, cântăreaţa de muzică populară în vârstă de doar nouă ani care a pierdut iniţial locul în finală în faţa cuplului de dansatori format din Oana Zara şi Alexandru Bordea. La momentul respectiv, singura care i-a acordat votul copilei a fost Andra, însă ceilalţi membri ai juriului, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, au considerat că numărul de dans contemporan al celor doi tineri merită mai mult un loc în finala „Românii au talent“.

Mai mult decât atât, la scurt timp după semifinală, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj pe contul de Facebook în care explica alegerea făcută, precizând că Nicoletei Iancu „îi trebuie bucuria copilăriei, nu sulipiciul showbiz-ului, are nevoie de şcoală, mai mult decât de scenă“. Cu toate acestea, evoluţia evenimentelor la concursul difuzat de ProTV a generat revenirea micuţei Nicoleta Iancu pe scenă, după plecarea profesorului de pian Traian Constantin, concurentul eliminat de la „Românii au talent”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și