Candidatul PMP la președinția consiliului județean, Romeo Dobocan, acordă cea mai mare atenție Sighetului și zonei Maramureșului Istoric dintre toți competitorii înscriși în cursă. Acesta s-a aflat pentru a treia oară printre alegători în această campanie.

„Am profitat de faptul că am fost la târgul din Ocna Șugatag și am ales ca după amiaza de joi și dimineața de vineri să o petrec cu sighetenii. Vin cu plăcere în Sighet pentru că este o zonă foarte apropiată sufletului meu. Am găsit mereu oameni deschiși și primitori, dar apăsați de grijile cotidiene. Le lipsește atenția autorităților. N-au cui să vorbească, nu-i cine să-i asculte. Trebuie să fim atenți la toate lucrurile acestea. Omul politic a pierdut legătura cu alegătorul. Am spus-o în cei 20 de ani în care am făcut presă. Restabilirea acestei conectivități cu alegătorul este unul dintre motivele care m-au determinat să intru în politică. Mi-a spus o doamnă din „Piața rușilor” . Așa au fost obișnuiți să conducă, din birouri. Le plac numai aplauzele”, a declarat Romeo Dobocan.

Legat de proiecte și implicare consiliului județean în această zonă, Dobocan vede implementarea de urgență a punctului său din program cu privire la construirea unui parc industrial. În ceea ce privește conectivitatea cu Ucraina, candidatul PMP este preocupat de deschiderea unui punct de frontieră rutier cu două benzi pe sens și a stimulării transportului pe calea ferată. În turism dorește implementarea unui proiect inter regional integrat pentru o exploatare cât mai eficientă a bisericilor de lemn de pe teritoriul județului, aflate în patrimoniul UNESCO, și a Închisorii Sighet.

Material realizat de operatorul economic „Steti Claudiu PFA”, la cererea Partidului Mișcarea Populară filiala Maramureș. CUI 21200020

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și