"În cele din urmă, având în vedere cele pretinse de Kathryn Mayorga în acest caz, după părerea noastră, am obținut o înțelegere incredibil de favorabilă, ceea ce va rezulta nu numai la renunțarea la orice pretenții civile, iar M.K. să nu aleagă să solicite un caz penal, ceea ce ar fi putut duce la întemnițarea lui Ronaldo pe viață pentru agresiune sexuală", ar fi scris avocații lui Ronaldo.

Acum, avocații lui Kathryne Mayorga încearcă să întoarcă soarta cazului deschis în 2010. Aceasta ar fi primit bani mulți pentru a se opri și a nu face publice mai multe informații.

Potrivit documentelor de la tribunal, "Cristiano Ronaldo a tras-o pe reclamantă într-o cameră și a încercat să o agreseze sexual pe un pat. (...) Când Cristiano Ronaldo a terminat agresiunea sexuală, i-a permis să plece din cameră spunându-i că îi pare rău, că de obicei e un gentleman."

Într-un interviu pentru Der Spiegel, Mayorga a vorbit pentru prima dată despre acest lucru, spunând că "acest tip, care e atât de faimos și atât de sexy, e un ratat și o mizerie". Ea a spus că a refuzat să facă sex, dar l-a sărutat după ce i-a promis că o lasă să plece: "A început să mă împingă foarte puternic și a început să facă diverse lucruri cu mine, să mă atingă și să mă tragă. L-am împins și am tot spus: nu!". Puțin timp mai târziu, Ronaldo a tras-o într-o cameră și a violat-o în timp ce ea striga: "nu, nu, nu!"

Mai târziu, în acea zi, Mayorga a mers la poliția din Las Vegas și apoi a fost și la o evaluare medicală. Probele presupusului viol au fost documentate și fotografiate. La ceva timp după aceea, și-a angajat un avocat, iar în 2010 a negociat o sumă de 322.360 de euro în schimbul tăcerii. Starul lui Juventus continuă să spună că sexul a fost consensual, iar ce a apărut în presă este "fake news".

Unul dintre membrii echipei de investigații de la Der Spiegel, Christoph Winterbach, l-a contrazis pe Ronaldo, prezentând un facsimil din raportul poliției americane, de pe 13 iunie 2009, când Kathryn a făcut plângere, iar în acel raport era trecut codul 426, care reprezintă codul pentru viol.

Totul s-a întâmplat în dimineața de 13 iunie 2009, într-un hotel al unui cazinou din Las Vegas. În acel moment, Ronaldo era în vacanță, alături de cumnatul său și de vărul său. Mayorga lucra într-un club de noapte din cadrul cazinoului respectiv și l-a întâlnit pe fotbalist în foaierul VIP.

Imaginile surprinse de paparazzi îl arată pe starul portughez discutând cu ea, înainte de a o invita pe ea și o prietenă în apartamentul lui "pentru a se bucura de priveliștea din Las Vegas". Apartamentul de lux avea chiar și un jacuzzi pe balcon. Domnișoara Mayorga (34 de ani) a spus că nu a vrut să intre în jacuzzi pentru că nu dorea să-și distrugă rochia. Ea a zis apoi că Ronaldo i-a oferit alte haine și i-a spus să se schimbe în baie.

Potrivit informațiilor din presă, în timp ce Kathryne se schimba, Ronaldo a intrat peste ea, s-a dezbrăcat și i-a spus că vrea să facă sex. "S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre restul de 1 la sută", ar fi spus Kathrine, citând vorbele lui Ronaldo. "Scopul acestui proces este de a-l face pe Cristiano Ronaldo responsabil, într-un tribunal, pentru rănile cauzate lui Kathryn Mayorga și consecințele acelor răni".

Potrivit publicației germane Der Spiegel, Cristiano Ronaldo ar fi recunoscut violul de care e acuzat, dar avocații lui Ronaldo au amenințat cu procesul publicația De Spiegel pentru aceste dezvăluiri.

În ultimele săptămâni, poliția din Las Vegas a discutat cu domnișoara Mayorga, spunând au redeschis cazul de viol, la solicitarea ei. În statul Nevada, acest lucru e posibil, deși au trecut 9 ani de la acel eveniment. Mayorga, care și-a dat demisia din funcția de profesoară, nu mai este de găsit.

Kathryne și-a angajat un nou avocat anul trecut, când a redeschis cazul, pentru că în 2009 avea un avocat neexperimentat, specializat în infracțiuni de trafic, așa cum precizează jurnalistul german. "Actualul avocat spune că vechea înțelegere a devenit nulă, victima suferă de stres post-traumatic. Caută faimă? Mă îndoiesc. În 2009 era atât de înspăimântată încât nici nu a vrut să-și dea numele poliției și să se ducă la tribunal", a spus jurnalistul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și