Daca pentru pepeni trebuie sa faceti totusi un drum pana la piata, va invit sa va asezati comod in canapele si sa savurati o portie suculenta de.... topless pe plaja. Roxana Vancea n-a putut sa tina piept zapuselii de august, asa ca si-a desfacut sutienul roz si a scos la lumina soarelui ceea ce multi barbati visau sa vada: doi sani imensi si rotunzi, deveniti mai populari chiar decat delicioasele lubenite de Dabuleni.

Focoasa Roxana si-a scos din captivitate pieptul voluptos, lasandu-l prada ultravioletelor si ochilor flamanzi de pe plaja

In fata unui asemenea show de forme pline si trasaturi fine, nici spectatorii nu s-au lasat asteptati. Pe scaunul din fata a stat proaspatul iubit al Roxanei - Iulian, mandru nevoie mare de zestrea apetisantei satene.

Deghizata intr-o bombonica roz, cu o sapca a la Minnie Mouse si coplesita de caldura, Roxana paseste sfioasa spre valuri.

E mai fierbinte decat vara, mai savuroasa decat o inghetata gustata pe plaja si mai incitanta decat o plimbare cu vaporasul... Ea e Roxana Vancea! La doar 23 de ani, satena posesoare a unuia dintre cele mai mari si mai obraznice..... busturi din showbiz ne arata ca nu este deloc o fata cu inhibitii... Intr-o escapada la mare, focoasa Roxana si-a scos din captivitate pieptul voluptos, lasandu-l prada ultravioletelor si ochilor flamanzi de pe plaja. Noul numar al revistei Spy o prezinta in toata splendoarea la mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet