Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 9:00, la intrare în localitatea Rozavlea. În accident au fost implicate două autovehicule: Un TIR şi un microbuz care efectua curse de transport persoane în străinătate.

Din primele informaţii se pare că şoferul microbuzului a vrut să depăşească tirul însă nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi s-a lovit în plin de de acesta. În urma impactului 6 pasageri din microbuz au suferit leziuni grave si au fost transportaţi la spital.

ACTUALIZARE:

Din informaţiile existente, în urma accidentului ar fi rezultat cinci persoane rănite. "În urma solicitării la 112, la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale care au ridicat şi transportat la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă (CPU) a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei cinci victime. Patru din ele au suferit fracturi. Starea celei de-a cincea a fost mai gravă, astfel că s-a dispus transferul său în Baia Mare", a precizat Sorin Dulugea, şeful substaţiei de Ambulanţă Sighetu Marmaţiei.

"În cazul a patru victime, leziunile nu sunt grave, victimele fiind supuse la investigaţii radiologice şi clinice. O singură persoană a suferit un traumatism cranian. Am înţeles că în accident a fost implicată o maşină care ducea persoane la muncă în străinătate", a precizat Alexandru Oros, managerul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

ACTUALIZARE 2:

La ieşirea din Rozavlea către Strâmtura, un microbuz s-a angajat în depăşirea unui autotren. Şoferul a încercat să evite coliziunea cu o maşină care venea din sens invers, lovind remorca unui autotractor. Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și