Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 9:00, la intrare în localitatea Rozavlea. În accident au fost implicate două autovehicule: Un TIR şi un microbuz care efectua curse de transport persoane în străinătate.

Din primele informaţii se pare că şoferul microbuzului a vrut să depăşească tirul însă nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi s-a lovit în plin de de acesta. În urma impactului 6 pasageri din microbuz au suferit leziuni grave si au fost transportaţi la spital.

ACTUALIZARE:

Din informaţiile existente, în urma accidentului ar fi rezultat cinci persoane rănite. "În urma solicitării la 112, la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale care au ridicat şi transportat la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă (CPU) a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei cinci victime. Patru din ele au suferit fracturi. Starea celei de-a cincea a fost mai gravă, astfel că s-a dispus transferul său în Baia Mare", a precizat Sorin Dulugea, şeful substaţiei de Ambulanţă Sighetu Marmaţiei.

"În cazul a patru victime, leziunile nu sunt grave, victimele fiind supuse la investigaţii radiologice şi clinice. O singură persoană a suferit un traumatism cranian. Am înţeles că în accident a fost implicată o maşină care ducea persoane la muncă în străinătate", a precizat Alexandru Oros, managerul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

ACTUALIZARE 2:

La ieşirea din Rozavlea către Strâmtura, un microbuz s-a angajat în depăşirea unui autotren. Şoferul a încercat să evite coliziunea cu o maşină care venea din sens invers, lovind remorca unui autotractor. Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și

Herodot Grup Sighet