Cu doar câteva zile înaintea partidei revanșă de la Soci, de sâmbătă 2 mai, niciun membru al delegației maramureșene nu are viza de intrare în Rusia, autoritățile anunțând că vor intra în posesia lor doar pe 30 aprilie.

„Întreg sistemul de acordare de vize, de rezervare a biletelor de avion și tot ceea ce înseamnă întocmirea documentațiilor sunt cele care fac în momentul de față incertă participarea echipei noastre la returul din Rusia”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Campioana României nu știe, astfel, care dintre jucători vor beneficia de aceste vize și nici nu poate rezerva biletele de avion, indiferent dacă e vorba de varianta București via Istanbul sau București via Moscova.

CSM Știința Baia Mare și Federația Română de Rugby au solicitat forului continental amânarea partidei, dar răspunsul a fost unul negativ, astfel că sâmbătă 2 mai, de la ora 16,00 (ora României), „zimbrii” vor juca pe arena din Soci. Mai mult, nici trio-ul de arbitri din Țara Galilor care trebuia să conducă meciul nu a primit viză de intrare pe teritoriul Rusiei, precizează sursa menționată.

Enisei Krasnoiarsk s-a impus pe 18 aprilie la Baia Mare cu scorul de 30-20.

În plus, echipa băimăreană are și numeroase probleme de lot în acest debut de sezon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet