Ingrediente:

un pachet și jumătate de biscuiți,
câteva linguri cu cacao,
un pahar cu lapte,
o lingură cu margarină,
o ceașcă cu nucă de cocos,
½ ceașcă cu zahăr,
câteva bucățele de ciocolată.

Mod de preparare:

Se mărunțesc foarte bine biscuiții într-un robot de bucătărie.Se amestecă biscuiții fărâmițați cu laptele, cacaoa și margarina.

Se omogenizează, se modelează compoziția sub formă de bilă, se acoperă cu folie și se bagă în frigider peste noapte.

A doua zi se amestecă nuca de cocos cu zahărul.

Se scoate compoziția și se lasă la temperatura camerei și după ce se înmoaie puțin, se pune deasupra o folie alimentară și se trece peste ea cu sucitorul de câteva ori, fără a se subția.

Se întinde uniform compoziția de nucă și zahăr peste foaia de blat și se rulează.Se topește ciocolata la bain-marie și se decorează rulada cu ea.

Se bagă rulada cu cocos și ciocolată înapoi în frigider, pentru câteva ore.

Citește și