Clubul de lectură Vocea cititorului din Sighetu-Marmatiei este organizat de Cărțile pe față Sighet impreuna cu Sighet Online si Radio Romania Sighet si se doreste a fi filiala locala a grupului initial organizat in Cluj Napoca de catre Victor Miron prin proiectul Cartile pe fata. Ne dorim ca intalnirile sa aiba loc lunar, insa asta depinde intai de toate de interesul pe care sighetenii il vor manifesta pentru acest demers de incurajare a lecturii.

Inedit la acest club de lectură este faptul că participanții nu trebuie să citească dinainte textul ediției. De fapt, textul se citește pe loc și cu voce tare, timp de maxim 90 deminute, după care fiecare participant vorbește liber despre ce i-a plăcut la text, cu ce experiențe personale îl asociază sau spune pur si simplu ce idei i-au venit în timpul lecturii.

Vocea cititorului face parte din campania de promovare a lecturii Cărțile pe față.

„Ne dorim ca astfel de cluburi de lectură să se țină în cât mai multe orașe din țară și suntem dispuși să-i ajutăm pe toți cei care doresc să le organizeze în localitățile lor”, mai spune Victor Miron, initiatorul acestui proiect in Cluj-Napoca.

Pentru a explica mai bine conceptul clubului de lectură, echipa Cărțile pe față a creat și acest clip video.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și