"Suntem entuziasmaţi să se alăturăm HBO Max şi WarnerMedia", notează vedeta mexicană într-un comunicat.

Prin intermediul acestui acord, semnat pentru o perioadă de doi, HBO Max va dispune de opţiunea preferenţială de a beneficia şi de a dezvolta proiectele propuse de Ventanarosa.

"Ventanarosa are posiblitatea de a transforma în realitate povestiri interesante şi reale şi suntem nerăbdători să îmbrăţişăm ideile care vor izvorî din acest parteneriat", notează la rândul său Joey Chavez, vicepreşedintele executiv pentru conţinuturi dramatice al HBO Max.

Asemeni multor alte vedete din ultimii, Selma Hayek a decis să se lanseze şi în universul producţiei şi a obţinut mai multe succese în această calitate cu filme precum "Frida" şi seriale ca "Ugly Betty" (2006-2010).

Nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru rolul său din "Frida" şi considerată la Hollywood una dintre cele mai importante vedete "latino", Salma Hayek are o filmografie diversă, ce include titluri precum "Desperado" (1995), "From Dusk Till Dawn" (1996), "Wild Wild West" (1999) şi "Beatriz at Dinner" (2017).

Anul acesta, actriţa mexicană a lansat alături de Javier Bardem şi Elle Fanning filmul "The Roads Not Taken".

Însă pelicula, în regia lui Sally Potter, a avut premiera în momentul extinderii crizei globale a coronavirusului şi, din acest motiv, a avut un parcurs foarte scurt în cinematografe, dar poate fi vizionată în streaming.

Selma Hayek are în proiect şi filmul din universul Marvel "The Eternals", comedia "The Hitman’s Wife’s Bodyguard" şi producţia pentru Amazon "Bliss".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și