Accidentul a avut loc in 2002, dupa o petrecere cu mult alcool, intr-un bar. Salman Khan fugit, insa, de la locul faptei. Ba mai mult, a sustinut mereu ca la volan nu era el, ci soferul sau.

Verdictul, care nu este, totusi, definitiv, a cazut ca un trasnet. Fanii lui Salman Khan au inima franta, iar studiourile de la Bollywood se pregatesc pentru pierderi masive, temandu-se ca raman fara cel mai profitabil star al lor. Daca sunt anulate filmele in care urma sa apara Salman Khan, pierderile ar putea depasi 31 de milioane de dolari, estimeaza specialistii.

De la succesul sau fulminat din anii `80 - "M-am indragostit" - Salman Khan a jucat in peste 100 de filme, cucerind milioane de fani in toata lumea. Inclusiv in Romania, unde a filmat acum doi ani la Sibiu si la Sighisoara.

La 49 de ani, cu o avere estimata la peste 200 de milioane de dolari, este regele de necontestat de la Bollywood, un soi de Tom Cruise, Brad Pitt si George Clooney intr-o singura persoana. In topul celor mai cautate vedete pe Internet, revista People l-a situat odata pe pozitia a saptea. Khan are peste 11 milioane de adepti pe Twitter.

Insa aceasta cariera stralucitoare risca sa fie curmata brutal, daca si instanta suprema din Mumbay mentine actualul verdict - cinci ani de inchisoare cu executare, jumatate din maximul prevazut de lege.
"Acum, singura posibilitatea ramasa pentru Salman Khan este sa apara in fata Curtii Supreme, iar pana va achita cautiunea va ramane in arest", a declarat Abha Singh, avocat.

Salman Khan fost gasit vinovat de omor din culpa dupa ce, in 2002, a intrat cu masina intr-un grup de oameni fara adapost care dormeau pe un trotuar, intr-o periferie a Bombay-ului, cum inca se numea orasul atunci.

Actorul a pretins mereu ca nu era la volan, dar a fugit de la locul faptei. In fata tribunalului a sustinut ca soferul lui era la volan. Iar acesta chiar a depus marturie in fata instantei ca el a provocat accidentul, dupa ce ar fi avut o pana de cauciuc.

Insa judecatorul n-a tinut cont de aceasta marturie si l-a gasit vinovat pe Salman Khan de toate capetele de acuzare, inclusiv conducere in stare de ebrietate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și