Persoana plecata dupa ciuperci nu a mai fost vazuta de ieri de la ora 15.30.

Persoana are antecedente medicale, nu are telefon iar disparitia a fost semnalata in zona satului Boiereni, dealul Lighetului, Rohia - Tg Lapus.

Apelul venit prin 112 a pus in miscare 2 echipe de 10 salvatori montani care in acest moment se deplaseaza la locul in care a fost vazut ultima oara barbatul ratacit.

Acolo salvatorii vor face jonctunea si cu alte forte ale MAI si ISU urmand sa coordoneze actiunea pentru gsirea persoanei rătăcite.

ACTUALIZARE

In acest moment a fost solicitat si elicopterul SMURD de la Jibou care a confirmat participarea la actiunea de cautare in vasta zona in care s-a ratacit persoana tocmai datorita problemelor medicale pe care le are barbatul ratacit

ACTUALIZARE 2

Misiune incheiata. Barbatul ratacit de mai bine de 24 ore a fost identificat de un localnic intr-o localitate vecina, in satul Dămăcușeni, unde a ajuns intamplator dupa ce dormise noaptea trecuta in padure.
Barbatul este in stare buna si nu a necesitat interventie medicala.

Felicitari tuturor celor implicati pentru rapiditatea rezolvarii situatiei si multumiri colegilor de la IGAV - SMURD Jibou ptr promtitudinea cu care au raspuns solicitarii noastre.

Salvatorii montani se deplaseaza in acest moment spre baza.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și