Apelul s-a făcut la 112, iar ciobanul a anunțat că se află în zona de sub stânci, însă nu a putut transmite vreo locație și nici nu a putut fi localizat altfel.

Echipa de prim răspuns a Salvamont Maramureș – formația Cavnic a pornit în căutarea bărbatului, iar o echipă de suport se afla în așteptare.

În cele din urmă, salvatorii au reușit să ia legătura telefonic cu ciobanul și, din indicațiile oferite, s-a stabilit zona în care se află. În cele din urmă, a fost găsit în zona stâncilor de sub Pietrele Șoimilor.

„La fața locului au ajuns atât polițiști, cât și un echipaj SMURD. La fața locului, salvamontiștii l-au găsit pe cioban în stare de ebrietate. El ne-a spus că nu se mai poate mișca, însă nu știam că el consumase alcool. În plus, chiar dacă a consumat alcool, el se putea răni, fiind vorba despre o zonă periculoasă. Din informațiile noastre, în urma consultului medical efectuat la fața locului, acesta a refuzat transportul la spital. Așadar, misiunea Salvamont Maramureș s-a încheiat cu succes”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Dan Benga, șeful Salvamont Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și