De la CS Minaur vor lipsi câțiva jucători. Trei sunt plecați în Italia, pentru jocurile din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2021, găzduit de Egipt. În această primă etapă va fi un turneu în Italia, cu Georgia, Kosovo și țara gazdă (10-12 ianuarie). Merge mai departe doar echipa care va câștiga grupa. De la Minaur sunt convocați trei jucători: Călin Căbuț, Tudor Botea și Andrei Buzle (primul meci este astăzi, cu Georgia, de la ora 19.00)

Un alt jucător care lipsește este Tomas Cip, sportivul din Cehia urmând să participe cu naționala țării sale la turneul final al Campionatului European, care începe joi (Cehia joacă vineri primul meci, de la 19.30).

Doi dintre sportivii de la Minaur au probleme de sănătate: Alexandru Csepreghi și Daniel Bera. E posibil ca amândoi jucătorii să poată evolua în primul meci oficial al anului, cel de pe 30 ianuarie, acasă, cu SCM Poli Timișoara.

Să mai spunem că tânărul Mihai Dobra a fost împrumutat la CSM Reșița, pentru că acolo are mult mai multe șanse să joace.

După meciul cu CSU Cluj Napoca urmează un alt amical, pe 17 ianuarie, în deplasare, cu Potaissa Turda, iar în perioada 23-24 ianuarie vom avea un turneu în Baia Mare, la care vor participa: CSM Reșița, CS Minaur, Potaissa Turda și CSU Suceava.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și