Sursa a precizat că nu s-a luat încă o decizie finală cu privire la măsuri concrete precum intervalul de timp pentru o posibilă retragere și nici cât de multe telefoane ar putea fi afectate.

Separat, agenția de presă sud-coreeană Yonhap a informat că Samsung Electronics a decis să amâne lansarea Galaxy Note 7 pe unele piețe importante din Europa, precum Marea Britanie și Franța.

Samsung a refuzat că facă orice comentarii cu privire la o posibilă retragere a celui mai nou produs al său dar în urmă cu două zile a anunțat că livrările de smartphone-uri Galaxy Note 7 vor suferi unele întârzieri, deoarece firma a decis să facă unele teste suplimentare de calitate.

Într-un comunicat de presă publicat vineri Samsung a informat că "efectuează o inspecție amănunțită" împreună cu partenerii săi a telefonului Galaxy Note 7 și că va da publicității rezultatele investigației în cel mai scurt timp posibil.

Galaxy Note 7 este comercializat în SUA și Coreea de Sud începând cu data de 19 august, la un preț de 988.900 woni (882 de dolari).

Dacă se va confirma existența unor probleme de calitate la Galaxy Note 7, Samsung ar putea avea de suferit deoarece grupul sud-coreean contează pe mai noul smartphone al său pentru a menține dinamica vânzărilor și a veniturilor în a doua jumătate a acestui an.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și