Duminică, 31 decembrie 2017, în jurul orei 02:00, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un imobil de pe strada Păltinişului din Baia Mare, pentru faptul că un bărbat în vârstă de 36 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a tulburat liniştea celorlalţi locatari ascultând muzică şi purtând conversaţii pe un ton ridicat cu alte persoane aflate în imobil.

În jurul orei 06:10, jandarmii au fost solicitaţi la secţia UPU a spitalului judeţean „Dr. Constantin Opriş”, unde un tânăr în vârstă de 29 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a adresat injurii şi expresii jignitoare personalului medical aflat în serviciu. Jandarmii care au fost solicitaţi să intervină au aplicat celor doi câte o sancţiune contravenţională cu amendă.

Luni, 1 ianuarie 2018 , în jurul orei 01:00, jandarmii care asigurau măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării evenimentului ,,Revelion 2018” în localitatea Vişeu de Sus, au surprins un tânăr de 26 ani din Vişeu de Sus, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal încercând să lovească mai multe persoane care participau la manifestare, totodată a adresat cuvinte şi expresii jignitoare organelor de ordine. Acestuia i s-a aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă.

Marţi, 2 ianuarie 2018, jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă pentru faptul că, în jurul orei 03:26 , într-un imobil de pe strada Grănicerilor, un bărbat în vârstă de 36 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a tulburat liniştea locatarilor ascultând muzică la un volum ridicat.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet