La finalul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri din Seini au acţionat pentru prevenirea accidentelor cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.
În cadrul acţiunii au fost verificaţi mai mulţi şoferi care s-au deplasat cu autovehiculele pe raza oraşului şi 28 dintre ei au fost sancţionaţi pentru viteză excesivă sau alte abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 8 000 de lei.

Întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România, poliţiştii maramureşeni atrag atenţia asupra importanţei respectării regimului legal de viteză.

Evitaţi depăşirile riscante şi respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule.

Dacă vă urcaţi la volan şi conduceţi vehicule deşi nu aveţi permis sau vă aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, vă expuneţi atât pe voi, cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic, riscului de a deveni victime ale accidentelor rutiere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet