Jandarmii maramureşeni au constatat şi au luat măsurile impuse de normele legale în cazul a 10 sesizări privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru care au aplicat 8 amenzi contravenţionale şi 2 avertismente scrise, precum şi o amendă contravenţională pentru refuzul de a prezenta un document de legitimare la solicitarea îndreptăţită a organelor legii.

Echipajele de jandarmerie au intervenit în cazul a 3 sesizări privind consumul de băuturi alcoolice în locuri neamenajate în acest sens, pentru care au aplicat 2 amenzi contravenţionale şi un avertisment scris, iar pentru alertarea nejustificată a organelor de ordine, o persoană a fost sancţionată cu amendă contravenţională.

La sfârşitul acestei săptămâni, personalul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş aflat în misiuni, a intervenit pentru aplanarea a 8 situaţii conflictuale, aplicând în acest sens 6 amenzi contravenţionale şi 2 avertismente scrise.

De asemenea au mai fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru diferite situaţii de nerespectare a legislaţiei, respectiv: tulburarea ordinii şi liniştii publice prin ascultarea muzicii la o intensitate mărită, accesul câinelui de rasă periculoasă în public, fără a purta botniţă, adresarea de cuvinte jignitoare şi injurii, etc.

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și