Sursele ActualMM.ro au precizat faptul că această anchetă a fost coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Din câte se pare, anchetatorii căută probe care să dezlege misterul morții unei femei din localitate. Există suspiciuni că ar fi fost ucisă, însă nimeni nu a fost acuzat în tot acest timp. Asta în condițiile în care se pare că ar fi existat un suspect. Astăzi criminaliștii au săpat în curtea gospodăriei, dar și în casă.

Conform surselor ActualMM.ro anchetatorii ar fi găsit obiecte de îmbrăcăminte îngropate. Deocamdată ancheta este în plină desfășurare iar detalii vom afla la finalizarea acestora.

ACTUALIZARE

Ani de zile nu s-a ştiut nimic despre caz, până de curând, atunci când oamenii legii au primit noi informaţii cu privire la dispariţia dubioasă. În dimineaţa zilei de marţi, anchetatorii s-au deplasat la domiciliul concubinului femeii disparute pentru a efectua săpături în gospodărie şi în casă. În urma săpăturilor s-au găsit fragmente osoase în beciul gospodăriei. Mai exact, un fragment costal posibil C12. Acest fragment costal a fost trimis la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici” din Bucureşti pentru analize multiple, inclusiv ADN. Conform surselor, există suspiciunea că femeia ar fi fost tranşată, iar apoi bucăţile îngropate în mai multe locuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și