M.D. s-a deplasat cu autoturismul la un local de pe raza comunei Săpânţa, unde a consumat băuturi alcoolice. La local a venit şi soţia lui M.D., care l-a convins să părăsească localul. M.D. s-a urcat la volanul autoturismului şi a pornit spre locuinţă, în autoturism aflându-se soţia şi un pasager. La o intersecţie, în apropierea unui imobil, M.D. a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în coliziune cu fundaţia de beton a gardului împrejmuitor.

În urma accidentului, soţia lui M.D. a suferit leziuni corporale fiind scoasă din autoturism şi transportată în casă de către un localnic, proprietarul imobilului, care a solicitat o ambulanţă. M.D. a părăsit autoturismul şi s-a ascuns într-o anexă de la locuinţa localnicului, unde ulterior a fost găsit de organele de poliţie. M.D. a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei unde i-au fost recoltate probe biologice rezultând că avea o îmbibaţie alcoolică de 2,10 g/l alcool pur în sânge.

„M.D. a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neîmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infracţiuni fără încuviiţarea poliţiei”, a spus Ioan Ardelean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet