Lucrătorii din cadrul Gărzii Forestiere, împreună cu pădurarul din cadrul Ocolului Silvic au inventariat materialul lemnos identificat la fața locului, constatând că în autoturism se afla încărcată cantitatea de 0,56 m.c. lemn foc esență fag, iar în celălalt autoturism se afla încărcată cantitatea de 0,56 m.c. lemn foc estență fag, în atelajul pe care îl tracta era încărcată cantitatea de 3,53 m.c. lemn foc esență fag, iar după atelaj era legată cantitatea de 2,69 m.c. lemn foc rotund esență fag.

Materialul lemnos în cantitate de 7,34 m.c. a fost confiscat și predat în custodie pădurarului din cadrul Ocolului Silvic.

Polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptelor, iar în urma informațiilor deținute au fost identificați ca fiind doi bărbați de 27 și 28 de ani, ambii din Săpânța.

În cauză, polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt de arbori, faptă prev. și ped. de art.109, alin,1^1, lit.b din Legea 46/2008.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și