Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului SMURD Baia Mare — 59, urmate de cele ale paramedicilor stațiilor SMURD Sighetu Marmației—26, SMURD Fărcașa — 19, SMURD Bogdan Vodă — 13, SMURD Târgu Lăpuș—10 respectiv stațiile SMURD Vișeu de Sus și Borșa — câte 5 acțiuni. Media acțiunilor SMURD a fost de circa 20 pe zi.

Pe parcursul săptămânii trecute pompierii maramureșeni au executat 9 intervenții, din care câte 3—incendii și protecția mediului, 2 — alte intervenții, respectiv 1 — alte situații de urgență. Media acțiunilor a fost de circa 1 pe zi.

De la începutul anului, personalul ISU Maramureș a efectuat în total 791 de intervenții, cu o medie de aproape 25 pe zi. Din total, acțiunile pe linie de pompieri au ajuns la 86, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acțiunilor SMURD la 705, cu o medie de circa 22 pe zi.

Pe parcursul ultimei săptămâni, specialiștii Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Maramureș au efectuat 14 controale, din care 12 tematice și 2 inopinate. Personalul Inspecției a constatat 40 de deficiențe, din care 17 au fost soluționate pe timpul controalelor. S-au aplicat 7 sancțiuni, constând în tot atâtea avertismente. În perioada analizată, au fost primite 8 cereri de avize și 1 de autorizație de securitate la incendiu. Au fost emise 4 avize și 1 autorizație și respinse 4 cereri de avize și 1 de autorizație de securitate la incendiu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și