ROZAVLEA

Sâmbătă pompierii militari din Bogdan Vodă au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge un incendiu violent izbucnit la o gospodărie. 160 mp din acoperișul unui imobil învelit cu ondulin a fost mistuit de flăcări. Totodată, focul s-a extins și la o anexă tot din lemn. Cauza probabilă a izbucnirii focului a fost jarul căzut dintr-o sursă de încălzire din imobil.

BAIA SPRIE

Un autoturism a luat foc pe strada Plevnei din Baia Sprie. O autospecială a pompierilor militari din Baia Mare a localizat și stins focul. Cauza probabil a incendiului a fost un scurt-circuit.

BOGDAN VODĂ

Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea la coșul de fum al unei gospodării. Un echipaj al pompierilor militari din localitate s-a deplasat la fața locului. Din fericire a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

TÂRGU LĂPUȘ

Și tot sâmbătă noaptea în gospodăria unui localnic de pe strada Mioriței a izbucnit un incendiu. A ars o afumătoare învelită cu ondulin. Pompierii militari din Târgu Lăpuș au stins focul, care a distrus 4 mp din construcție.

ULMENI

O gospodărie din Ulmeni de pe strada Petre Dulfu a fost cuprinsă de foc tot sâmbătă. 75 mp din acoperișul de lemn al imobilului învelit cu tablă a fost distrus de foc. Pompierii din Fărcașa au intervenit cu două autospeciale. Cauza probabilă a izbucnirii focului a fost coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

SIGHETU MARMAȚIEI

Pompierii sigheteni au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit în incinta unei firme din municipiu. Din fericire a ars doar funinginea de pe un coș de fum.

VIȘEU DE SUS

Duminică dimineață pompierii militari din Vișeu de Sus s-au deplasat pe strada Libertății din localitate. Acolo a izbucnit un incendiu. Din fericire a ars doar funinginea de pe un coș de fum.

FOTO: Arhivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet