Pompierii din Baia Mare, s-au deplasat la Nistru unde pe strada 62 a izbucnit un incendiu de vegetatie uscata cu posibilitate de propagare in padure.

La Bogdan Voda pompierii militari au fost solicitati sa stinga un incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca din aceeasi localitate.

La Sighetu Marmatiei in schimb, pompierii au intervenit la stingerea unui foc izbucnit la acoperisul unui imobil de pe strada General Mociulschi.

Si tot ieri, pompierii civili din Seini au fost solicitati sa intervina la un incendiu izbucnit in zona raului Somes. S-au deplasat la fata locului unde au constatat ca focul ardea pe cealalta parte a raului Somes, astfel ca au fost alertate autoritatile din judetul Satu Mare.

In Ziua de Pasti la Copalnic Manastur, militarii din Baia Mare au fost solicitati sa stinga focul izbucnit la o bucatarie de vara si la o anexa gospodareasca. Din pacate, cele doua constructii au fost distruse in totalitate. Se pare ca focul a izbucnit de la un scurt-circuit la instalatia electrica.

In baia Mare, un autoturism a luat foc in parcarea Bisericii de pe strada Moldovei din Baia Mare. Va reamintim ca in urma cu o saptamana, clopotnita bisericii amintite a fost mistuita de flacari.

In fine, tot în ajunul de Pasti, la Sighetu Marmatiei, in jurul orei 15.30, militarii au fost solicitati sa intervina la un incendiu de vegetatie uscata izbucnit in Parcul Dendrologic din municipiul de pe malul Tisei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet