Martorii susțin pentru PresaSM că unul dintre agresori, R. Cristian, iar fi cerut victimei V. Vlad suma de 1.000 de lei sub formă de împrumut în interiorul sălii de jocuri de noroc. Refuzat și pe fondul unor discuții în contradictoriu, tânărul și-a chemat familia, respectiv mai mulți unchi, care ar fi venit cu topoare și cuțite, spun martorii.

Ținta ar fi fost doi tineri, în vârstă de 29 și 22 de ani, care au fost luați prins surprindere de agresori, aplicându-le acestora multiple lovituri în zona capului, inclusiv cu o secure.

Apoi, agresori ar fi reușit să fugă de la locul faptei, iar victimele au fost duse la Spitalul Negrești-Oaș pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Victimele au ajuns ulterior la Poliția Neștrești-Oaș, acolo unde ar fi reapărut și agresorii. Aceștia ar fi fost încătușați de către polițiști. Care i-au și reținut pentru 24 de ore.

Procurorul de caz i-a lăsat pe agresori liberi, dispunând doar măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, cu toate că una dintre victime susține că viața i-ar fi fost pusă în pericol, având 16 lovituri la nivelul capului. Acesta a solicitat reîncadrarea faptei în tentativă la omor.

Ce spune Poliția: Surse judiciare au declarat pentru PresaSM că apelul la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 s-a făcut la ora 19.24, la o sală de jocurid e noroc din orașul Negrești-Oaș. În altercație au fost implicate patru persoane. Victimele sunt un tânăr, de 29 de ani, din localitatea Vama, și un tânăr de 22 de ani, din județul Botoșani. Amândoi au ajuns la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, primind îngrijiri medicale.

Agresorii sunt doi tineri, în vârstă de 31 de ani, care au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști. Duși în fața procurorului, acesta a decis să ia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, respectiv pentru loviri și alte violențe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet