Interventia Politiei Locale a avut loc la solicitarea Serviciului Public Ambient Urban, care are in administrare stadionul de sub Dealul Florilor.

Jucatorii, galeria si conducerea clubului este revoltata, in conditiile in care intre cele doua parti exista un contract de comodat, valabil pana in luna octombrie 2016, ce asigura formatiei acces pe stadion.

“Mai sunt doua saptamani pana la inceperea campionatului. Iar jucatorii sunt scosi de pe teren. Este revoltator. Bine ca nu se pot antrena, dar la sfarsitul saptamanii trecute, au jucat cei de la Ulmeni. Pentru ei se poate”, a declarat pentru ZiarMM unul dintre reprezentantii galeriei clubului baimarean.

Problema legata de accesul celor doua cluburi de fotbal pe arena “Viorel Mateianu” a fost discutata si la ultima sedinta a Consiliului Local, alesii luand in calcul modul in care cele doua echipe vor putea disputa meciurile pe acelasi stadion. Mai multi consilieri au afirmat ca echipa baimareana are datorii si ca nu e sigur ca va primi acceptul sa joace in campionat. Astfel, lucrurile au ramas in coada de peste. Ulterior, s-a dovedit ca problema datoriilor fata de cativa jucatori este depasita, acestia din urma primindu-si banii, fapt care a dus la luarea unei decizii prin care Federatia Romana de Fotbal da drept echipei FCM Baia Mare sa joace in liga secunda.

Cel mai probabil, ambele echipe vor putea evolua pe stadionul din Baia Mare, conditiile urmand a fi stabilite de conducerea administratiei locale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet