Secretarul general al PNL a ajuns la sediul PNL Maramures in jurul orei 14.00. Prezenta sa a starnit agitatie iar mai multi membri ai formatiunii, intre care consilierii locali Mihaela Campan, Calin Bota si Radu Micle, au fost pur si simplu dati afara din sala, neputand sa participe la discutiile interne. Motivul invocat a fost acela ca nu fac parte dintre liberalii invitati sa ia parte la discutiile de astazi.

La sedinta aflata in derulare sunt prezenti membri ai BPJ, primari liberali, precum si consilieri judeteni ai PNL Maramures. Prezenta presei a fost considerata de asemenea inoportuna iar Hellvig, la intalnirea cu reporterii eMaramures, a aratat ca vizita sa este una "privata la partid", refuzand sa faca vreun comentariu cu privire la obiectivul urmarit si la scandalurile care s-au perpetuat in randul organizatiei maramuresene.

Secretariatul general al PNL a transmis ca va intreprinde un control in Maramures dupa ce la centru au fost trimise mai multe sesizari privind organizarea alegerilor in organizatia Baia Mare, care au facut ca la conducere sa ajunga Gratian Talos. Structura centrala a dispus, de altfel, si anularea alegerilor la judet, care erau programate pentru 21 iunie.

Ulterior sedintei de astazi, singurul care a acceptat sa dea cateva lamuriri in privinta discutiilor a fost secretarul general al PNL Maramures, Gavril Ardusatan. „S-au discutat problemele legate de organizarea alegerilor, probleme statutare sau nestatutare din diferite puncte si puncte de vedere. Secretarul general (n.n. Eduard Hellvig) a ascultat punctul de vedere al celor implicati si cu responsabilitati in birou. Nu s-au tras concluzii, nu s-a votat. El si-a facut o imagine despre starea de lucru de aici si gata. Asta e tot”, a comentat el.

Ardusatan a mentionat ca, in urma unei analize la centru, daca se va considera ca exista o stare conflictuala in organizatia PNL Maramures ambele parti vor fi chemate la Bucuresti pentru lamuriri. El a mai adaugat ca alegerile pentru sefia filialei ar putea fi organizate la inceputul lunii septembrie, dar ca data va fi hotarata de catre Biroul Politic National.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și