Medicul a facut pe Facebook o serie de declaratii foarte dure la adresa celor care au protestat in strada: “Sper să ajungeți sa beți cu paiul cate zile mizerabile mai aveți”.

Deja aparut o petiție online privind excluderea femeii din profesia de medic.

Doctorița Sorina Petrușan Dunca de la Spitalul de Recuperare din Borșa, județul Maramureș, aproape și-a ieșit din minți în noaptea protestului de la București, care s-a lăsat cu lupte de stradă. Doctorița a postat pe pagina sa de Facebook mai multe injurii la adresa protestatarilor. Iată reacția surescitată a doctoriței:

„Femeia jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală: Ăștia sunteți voi,cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei țări? S-au întors de la cules căpșuni și spălat babe la fund cei din DIASPORA să se bată cu jandarmii? Sunteți cretini, mă? M-am săturat de cât puteți fi de proști și de cretini, nu știți nici măcar pentru ce protestați. Veorica… da, e proast. Dar tare proștierau și prin alte guverne. M-am săturat să văd toți analfabeții din listă, cum protestează ei. Ăsta vă e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo. Și în încheiere, vă doresc să n-aveți noroc și sper să vă omoare jandarmii în bătaie și pe voi și pe bradilalicul care se numește Klau și condamnă ”Vi-o-le-n-țeee-le” asupra populației. Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți” – a scris Sorina Petrușan pe Facebook.

Reamintim că femeia jandarm agresată vineri noaptea la protestul Diasporei a avut câteva contuzii și nu s-a pus niciun moment problema să aibă fractură de coloană cervicală.

”Nu are o ruptură de coloană cervicală, este bine, s-a ridicat din pat. Așteaptă să meargă la serviciu. (…) Este un hematom pe care ea îl are, nu este o fractură de coloană cervicală, nu e la terapie intensivă”, a fost clarificarea dată de către ministrul Sănătății, Sorina Pintea, asupra situației medicale a femeii din Jandarmerie.

Doctorița isterizată de evenimentele de vineri noaptea este angajata Spitalului de recuperare din Borșa, în cadrul Laboratorului recuperare, medicină fizică şi balneologie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet