La bordul avionului, cei doi au pus în practică un show ieftin şi de prost gust, cu înjurături şi jigniri aduse atât personalului, cât şi pasagerilor, scrie libertatea.ro. Conform martorilor, Răzvan cerea pahar după pahar şi a început să se comporte nefiresc, făcând glume la adresa stewardeselor.

În aceste condiţii, echipajul a hotărât debarcarea celor doi la Sibiu, însă a intervenit Loredana Groza (care se afla şi ea în avion), care a mers să discute cu echipajul şi i-a rugat de piloţi să-i ierte.
Loredana Groza a reuşit în cele din urmă să remedieze situaţia, ceilalţi pasageri mulţumindu-i pentru acest lucru. La sosire, cei doi recalcitranţi au fost preluaţi de serviciile de securitate ale aeroportului şi anchetaţi. Din câte se pare, Răzvan Simion a fost amendat cu 200 de lei.


"Pana la urma l-am deturnat la Sibiu sau nu?" l-a intrebat Razvan pe Dani.

"Da... bine ca nu te-ai si detonat. Sunt foarte multumit de felul in care merg lucrurile in Romania. Paparazzii ajung mai repede decat pizza sau Salvarea. Sa dea dracii, daca sunt la Salvare vine in 40 de minute, astia in 11 minute sunt acolo. Asta mic si rau promite, bagati-l pe el in ziare, scoateti-ma pe mine" a spus Dani.

"Saptamana viitoare am un plan cu sageata albastra. O data fac si eu o tampenie si tot tu esti in ziare, incredibil, ce trebuie sa fac sa apar si eu in poze?!" a adaugat si Razvan in direct.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și