Cazurile de acest gen sunt incredibile pentru un meci de Liga Campionilor. In loc a-si sustine echipa favorita, spectatorii s-au trezit certandu-se intre ei in lupta pentru ocuparea unui loc. Acestia si-au aratat oripilarea vizavi de atmosfera beligeranta creata, precum si fata de atitudinea conducerii clubului in fata acestei situatii.

“Vineri seara, m-am prezentat cu fratele meu si cu tatal meu la meciul de handbal. Eu mi-am luat separat bilet CU LOC, pentru ca nu am abonament. Cand am ajuns acolo… surpriza: locul meu era pe scara, deoarece pe scaunul respectiv statea asezat un om cu abonament. Intre timp, a mai venit o doamna care avea loc exact acolo. Nu am auzit discutiile pentru ca deja eram pe scara, dar parea ca au fost platite doua bilete pe un loc cu abonament.

Apoi s-au dus fratele si tatal meu la locurile lor, platite cu abonament(400lei) si… din nou surpriza. Locurile erau ocupate de doua persoane care aveau bilete exact pe locurile respective, chiar daca pe scaune scria clar “Rezervat”. Evident, pentru ca fiecare avea dreptatea sa, s-au luat la harta. Practic oamenii se certau intre ei din cauza unor nesimtiti si oportunisti care s-au gandit sa mai bage niste bani in buzunar pe seama ‘prostilor’ dornici sa sustina echipa HCM BM.

Tatal meu era sa fie lovit pentru ca isi cerea un drept cuvenit prin plata acelui abonament. Vazand toate acestea, fratele meu s-a dus la Quick Security, care l-a trimis la politistii locali, cei din urma trimitandu-l inapoi la Quick Security. Agentii firmei private s-au razgandit si a doua oara, directionandu-l catre un domn numit Nelutu Gurzau. Acesta l-a pasat la Daniel Kotecz. Ultimul l-a trimis la Liviu Bala, la care desigur nu aveai cum sa ajungi, fiind pe teren. A inceput lumea sa strige la el si dansul gesticula ca ar urma sa scrie ceva si ca rezolva problema. Nu s-a rezolvat nimic. Absolut nimeni nu era responsabil acolo.

Cat timp stateam pe scari, am vazut o familie( parinti si 2 copii) care au venit sa se aseze pe locuri cumparate, dar le-au vazut ocupate. Nemaifiind locuri nici pe scari, au plecat, copiii fiind vadit dezamagiti.

A fost totul foarte trist si dezamagitor. Lumea era foarte revoltata si nervoasa. Pur si simplu, celor prezenti nici nu ne-a mai priit meciul. E absolut rusinos sa se intample asa ceva la un meci de Liga Campionilor”, a relatat unul dintre cei prezenti la meci.

Este evident ca a fost vorba de bilete false si nu de erori izolate. Insa pentru infumuratii Liviu Bala si Daniel Kotecz conteaza mai putin micul trafi cu derulat la intrarea in arena baimareana, Si nu ar avea cum sa le pese mai mult de imaginea clubului, din moment ce nici macar purtator de cuvant nu reusesc sa aiba, in conditiile in care HCM tinteste spre un buget record de doua milioane euro, anual. Asta fara sa mai punem la socoteala si salariile exorbitante ale unor jucatoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet