Criminalist în cadrul I.P.J. Suceava, Bogdan Bănică a postat un mesaj extremd e critic la adresa ministrului de Interne, după ce un poliţist a fost asasinat de un interlop, la Recaş, în Timiş, duminică. Poliţistul Cristian Amariei era în misiune.

"#RIP #CristiAmariei Pentru cei ce l-au cunoscut, a fost agentul șef-principal Cristian Amariei, polițistul căzut astăzi la datorie, împușcat în piept și în gât în jud. Timiș...

Pentru incompetenta blondă ignorantă din vârful Ministerului Afacerilor Interne e un alt nume, o simplă cifră adăugată în statistica macabră a celor pe care i-a avansat postmortem la gradul de subinspector... Carmen Dan, spune-ne concret, câți dintre noi trebuie să mai moară ca să pleci???

Orice ministru al internelor din lumea asta ar fi demisionat demult, dumneata chiar nu înțelegi că ai îngropat această instituție, cât mai poți ține cu dinții de fotoliul ăla călcând pe cadavre în uniformă? Dacă nici după tragedia de astăzi nu pleci acasă, Carmen Dan, înseamnă că nu ai pic de simț al realității, de demnitate, de...umanitate...

În acest moment, oficial, în memoria eroilor îngropați și din respect pentru polițiștii ce ÎNCĂ suntem în viață, solicit demisia/demiterea Ministrului Afacerilor Interne Carmen-Daniela DAN. Imediat. Imediat! ...te-ai sinucis, Cristi, fără să-ți dai seama, acceptând condițiile mizere de muncă, nepăsarea și ironia meschină din acest sistem...dacă nu ne trezim ne sinucidem toți, fără să realizăm...rând pe rând... Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade...Bogdan Bănică Vicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet