Cristi Borcea are noi bătăi de cap din cauza relaţiei sale extraconjugale cu Valentina Pelinel. Chiar dacă este bucuros ca va fi tată pentru a şaptea oară, se pare că între cei doi au apărut deja primele conflicte. Totul după ce Valentina a aflat că Borcea nu este dispus să renunţe la actuală soţie, Alina. Pelinel l-a anunţat pe dinamovist că nu acceptă însă această situaţie şi îşi va creşte singură copilul.

Presa tabloidă, scrie că fostul manechin are mustrări de conștiință după tot acest scandal. Valentina l-ar fi sunat pe fostul ei soț, Cristian Boureanu, care în prezent o relație cu o tânără de 19 ani. A făcut acest lucru pentru a-i da o explicaţie după ce s-a aflat că va fi mama copilului lui Borcea.

”Cristian o urăşte. El ştia că ea e cu Borcea, doar a prins-o cu mesaje în ultima lor vacanţă. Însă, nu s-a gândit ca relaţia lor durează chiar de atât de mult timp. Valentina l-a sunat pentru a-l asigura, ba chiar pentru a-i jura că relaţia ei cu omul de afaceri nu durează de atât de mult timp şi că nu l-a înşelat. Boureanu nu crede nimic, el ştie adevărul, dar nu îl mai interesează”, a spus un apropiat al fostului politician.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet