Vineri, 25 august, în jurul orei 13.45, jandarmul aflat în executarea atribuţiilor de serviciu la sediul Judecătoriei Sighetu Marmaţiei, a aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă unui bărbat din Sighetu Marmaţiei care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în sediul instituţiei nerespectând normele de acces, iar la solicitarea subofiţerului aflat în serviciu să prezinte date cu privire la stabilirea identităţii sale, a refuzat în mod constant.

Sâmbătă 26 august, în jurul orei 15.00, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, în faţa unui magazin de pe strada Bogdan Vodă, jandarmii din cadrul patrulei de ordine publică au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă unei tinere din localitatea Jibou, judeţul Sălaj, care apela la mila cetăţenilor, iar când a fost rugată să prezinte date cu privire la stabilirea identităţii, aceasta a refuzat în mod repetat.

De asemenea, sâmbătă 26 august, în jurul orei 22.45,jandarmii aflaţi în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitaţi să intervină pe bulevardul Republicii unde au aplicat două sancţiuni contravenţionale cu amenzi, pentru faptul că doi tineri din Baia Mare au tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă, au refuzat în mod constant să prezinte datele de identificare şi au adresat injurii jandarmilor.

În data de 28 august, în jurul orei 00.30, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un restaurant situat în Baia Mare pe bulevardul Unirii, unde un tânăr din Baia Mare, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a adresat injurii unei angajate de la acel local. Pentru faptele sale tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă.

“Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112”, a precizat Cpt. Vasile Nicolae Radu, purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și