La faţa locului a fost identificat tânărul G. L., în vârstă de 26 ani, cu domiciliul în Baia Mare, aflându-se pe strada Grănicerilor, în dreptul imobilului cu nr. 110, a adresat cuvinte jignitoare persoanei G. D. Prin fapta sa, a lezat demnitatea acestuia, fiind sancţionat cu avertisment scris, în conformitate cu Legea nr. 61/1991 republicată.

Tot ieri, un echipaj de ordine publică al jandarmilor sigheteni a fost solicitat în jurul orelor 09.20, pe strada Mocăniţei din municipiul. Sighetu Marmaţiei, în vederea aplanării unui conflict. La faţa locului, jandarmii au identificat persoanele implicate în scandalul din faţa imobilului nr.51. Pentru provocarea scandalului, jandarmii au aplicat 2 avertismente scrise conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, art. 2, pct.24.

De această data, în oraşul Vişeu de Sus, unii cetăţeni din urbe, au dat nas cu forţele de ordine. Astfel, ziua de miercuri 18 martie a.c. nu a fost deloc plăcută pentru unii vişeuani. Jandarmul din echipa mixtă de ordine şi siguranţă publică l-a surprins pe numitul P. M., de 25 ani, de loc din Vişeu de Sus, fără ocupaţie, în timp ce o alunga din locuinţa comună pe bunica sa. Totul a început ca urmare a consumului exagerat de alcool şi pe fondul unor discuţii în contradictoriu. A fost sancţionat contravenţional cu amendă de 200 lei, conform prevederilor legale.

La începutul nopţii, un alt echipaj de ordine şi siguranţă publică a fost solicitat pe strada Spiru Haret din Vişeu de Sus, în faţa blocului cu nr.16. Persoana nemulţumită din vari motive, adresa expresii şi cuvinte jignitoare tuturor din jur. Pentru fapta sa, i s-a aplicat un avertisment scris, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, republicată, art. 2, pct.1.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și