Bărbatul a proferat expresii jignitoare şi vulgare, neuitând şi de pomenirea sfinţilor în zi de sărbătoare determinând indignarea cetăţenilor aflaţi în zona lăcaşului de cult. Jandarmii l-au identificat pe băimăreanul C. Dan, în vârstă de 40 ani, constatând fapta cu caracter contravenţional şi sancţionată cu amendă în valoare de 200 lei.

Turbulent nocturn fără motiv

O altă patrulă de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitată în jurul orelor 23.30 pe strada Electrolizei. În zonă a fost tulburată liniştea locatarilor prin urlete, strigăte şi larmă provocate de o persoană fără a avea vreun motiv întemeiat. Pentru că nu s-a mulţumit cu atât, tânărul băimărean de 20 de ani, a plusat cu ameninţări şi injurii, săvârşind în public şi gesturi obscene la adresa unor locatari.

Revoltaţi de comportamentul persoanei, au cerut intervenţia forţelor de ordine pentru asigurarea stării de normalitate. După liniştirea tânărului, acesta a fost identificat şi sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 800 lei.


Vecin nemulţumit, cu chef de ceartă

Jandarmii băimăreni care executau patrularea de ordine publică pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitaţi pe strada Castanilor , la o ceartă mai “aprinsă” între doi vecini.

Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi privind drumul de acces dintre imobilele învecinate, Mihai R. de 65 ani, a adresat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa vecinei.

Întrucât nu a mai tolerat multitudinea de epitete şi adjective adresate, femeia a solicitat intervenţia forţelor de ordine. Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe băimărean cu amenda prevăzută de legislaţia în vigoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și