Vedeta din "The Avengers" a făcut cunoștință cu un agent prin unul dintre colegii de clasă ai fratelui său, dar acesta nu a văzut în ea niciun potențial de actriță și a refuzat-o categoric.

"Fratele meu juca baseball și eu urmam cursuri de actorie, muzică și dans. Era cineva în clasa fratelui meu mai mare care apăruse în câteva reclame și în piese de teatru. Mama m-a dus la agentul acelui băiat, dar nu a vrut să mă ajute. Mi-a spus că nu am suficient talent. Am fost distrusă. Am crezut că acela va fi sfârșitul pentru mine", a povestit actrița.

În cele din urmă Scarlett Johansson a debutat pe marile ecrane la vârsta de 9 ani, în rolul fiicei lui John Ritter în comedia fantastică din 1994 "North". Acest rol a fost urmat și de altele ce au fost bine primite de critici dar și de public în producții precum "Manny & Lo" (1996) sau "The Horse Whisperer" (1998).

Totuși, în pofida pasiunii sale pentru actorie, Scarlett nu a reușit să urmeze cursurile Școlii de Film din cadrul Universității din New York.

"Am luat doar 1080 de puncte (la testul de admitere la facultate), ceea ce însemna destul de puțin. Probabil că motivul a fost că nu am răspuns la jumătate din întrebările de matematică. Așa că nu am intrat la Școala de Film de la New York. Încă mai păstrez scrisoarea de respingere", a mai povestit ea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet