Aceștia contestă influența pe care primarul Cătălin Cherecheș a acaparat-o în PSD Maramureș și îi reproșează președintelui Gabriel Zetea că se ascunde după primar. Am primit la redacție, precizează stiripesurse.ro, o scrisoare lansată de grupul pesediștilor nemulțumiți, pe care o redăm integral:

”Către:

Domnul Marcel Ciolacu, Președintele PSD

Biroul Permanent Național al PSD


Stimate Domnule Președinte,

Stimați colegi,


Suntem un grup de peste 100 de membri ai Partidului Social Democrat, din organizațiile locale de la nivelul județului Maramureș. Vă adresăm această scrisoare pentru a vă aduce la cunoștință situația dezastruoasă în care a ajuns Organizația Județeană, după ce președintele Gabriel Valer Zetea a ales să pună partidul ”pe tavă” tocmai unui individ care, în 2010, a demisionat din partid: Cătălin Cherecheș.

Apreciem că inițiativa formării Coaliției pentru Maramureș a reprezentat o mutare pierzătoare pentru PSD, care a ajuns din postura celui mai mare partid din România, o simplă anexă pentru două partide de buzunar: defunctul PNȚCD și PPU, partidul turnătorului Felix.

Am ales această cale de a ne exprima punctul de vedere, deoarece la nivelul PSD Maramureș nu există nicio posibilitate de exprimare liberă a punctelor de vedere. Dacă se întâmplă ca un membru să aibă o opinie diferită față de cea a lui Zetea, nu are nicio posibilitate de a o exprima, deoarece riscă să fie amenințat, umilit și înjurat.

Nu vom face publice numele noastre, deoarece noi suntem oameni care vrem să continuam munca si să ne urmăm idealurile politice aici, în PSD, iar cel care trebuie să plece din funcție este chiar Zetea, un om prea mic pentru un partid atât de mare!

PSD este partidul în care credem și pentru care am muncit în zeci de campanii și acțiuni, iar acum suntem înlăturați de Zetea și cei câțiva oameni din camarila lui, care au fost cumpărați de Cherecheș. Pentru a întări cele afirmate, vă rugăm să aruncați o privire asupra listelor de candidați pentru Consiliul Local Baia Mare, unde pe primele poziții nu veți regăsi niciun membru cu vechime din PSD. Practic, PSD a ajuns să fie reprezentat doar de niște biete slugi ale cuplului Zetea-Cherecheș...”

Citește continuarea pe stiripesurse.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet