Concursul va avea loc în perioada 08.03.2019-28.03.2019, desfăşurându – se în două etape. Prima dintre ele este etapa de verficare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs, care va avea loc pe data de 11.03.2019 – etapă eliminatorie, respectiv etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management care se va desfăşura la sediul Spitalului de Recuperare Borşa, pe baza temelor – cadru, la data de 22.03.2019, ora 11,00.

Cei care vor să conducă acest spital din nordul Maramureșului trebuie să cunoască limba română, scris şi vorbit, să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic, absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii. O altă cerință se referă la cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii, printre altele.

Candidaţii interesaţi vor putea efectua o vizită în cadrul Spitalului de Recuperare Borşa în zilele de 11.02.2019 si 12.02.2019, în intervalul orar 10.00- 12,00, sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa cu privire la problemele de la faţa locului.

Important de reținut este că nu se vor adresa candidatului întrebări referitoare la opiniile sale politice, activitatea sindicală, religie, etnie, sex, stare materială şi origine socială.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet