Ludovic Orban a imortalizat întâlnirea cu Eugen Tomac și Cătălin Drulă într-o fotografie pe care a postat-o ulterior pe pagina personală de Facebook.

„Să strângem rândurile și să construim o alternativă credibilă la actuala putere care nu aude, nu vede și nu înțelege România reală. Doar o dreaptă curajoasă și unită poate scăpa România din ghearele roșii ale frăției baronilor PSD și PNL!”, a afirmat Eugen Tomac într-un mesaj postat sâmbătă pe pagina de Facebook.

PMP este un partid deschis să colaboreze cu cei care împărtășesc aceleași valori

De asemenea, președintele PMP a reiterat ideea unității în discursul susținut în deschiderea evenimentului.

„Vă mulțumesc pentru că v-ați reunit astăzi aici pentru a da un restart partidului nostru. Țara trece prin momente complicate, iar cuvântul de ordine trebuie să fie este unitate. Mă bucur enorm că într-un moment atât de important pentru PMP am decis cu toții să ne reafirmăm angajamentele față de obiectivele pe care le avem pentru administrația publică locală. Lecțiile din competițiile anterioare ne-au învățat că este bine să fim un partid deschis spre dialog si care să coopereze cu cei care împărtășesc aceleași valori pentru că avem nevoie de alegeri in două tururi, o administrație eficientă, în interesul cetățeanului și o forță care să dea o nouă perspectivă României. Noi suntem pregătiți să facem acest efort. Unii cred că țara noastră poate fi împărțită în două: roșu și galben. În această sală transmitem faptul că pe românii îi unește roșu, galben și albastru. Avem obligația pentru acest valori să luptăm mai departe. Mă bucur pentru că au acceptat invitația noastră doi lideri politici cu experiență, din opoziție care au venit aici pentru a transmite mesajele din partea partidelor pe care le reprezintă. Le mulțumesc pentru prezență lui Cătălin Drulă și Ludovic Orban, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și