Într-un moment de furie, acesta din urmă s-a năpustit asupra viceprimarului, lovindu-l cu pumnii şi picioarele. Cazul a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti.

Întreaga scenă s-a produs la începutul acestei luni, când Vasile Deac, nepotul primarului din Bogdan Vodă, Ioan Deac, într-un exces de furie l-a agresat pe viceprimar. Potrivit sătenilor, între cei doi există nişte neînţelegeri mai vechi, nepotul primarului din localitate fiind nemulţumit că la fiecare scandal provocat de el, viceprimarul şi poliţiştii intervin pentru calmarea spiritelor. Ultima dată, bărbatul de 30 de ani şi-a vărsat nervii chiar pe funcţionarul public, iar acum cazul a ajuns în vizorul celor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti.

„Scandalul între cei doi a fost din cauza nepotului primarului, Vasile Deac. Ăştia doi aveau neînţelegeri mai vechi... . Vasile face de multe ori scandaluri şi vicele trimitea mereu poliţia pentru a aplana conflictul. Ultima dată l-a bătut pe viceprimar din cauza asta” a declarat un sătean.

În urma altercaţiei, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc altercaţia, urmând a fi dispuse măsurile legale. Agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie pentru ca specialiştii să stabilească dacă acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Întrebat de cele întâmplate, viceprimarul comunei nu a vrut să comenteze acest subiect. „A fost o neînţelegere între mine şi încă o persoană iar acum totul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti” a declarat Sorin Bizău.

Pe de altă parte, primarul comunei Bogdan Vodă, Ioan Deac, recunoaşte că nepotul său are un comportament violent şi că este implicat des în scandaluri. Acesta susţine că specialiştii Spitalului de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei au stabilit că bărbatul a comis fapta asupra viceprimarului cu bună ştiinţă.

„Nu este pentru prima oară când acesta este implicat în scandaluri. Întradevăr, este nepotul meu după soţia mea şi provine dintr-o familie mai dezorganizată. A fost plecat o vreme în străinătate şi cred că s-a întors de acolo cu probleme psihice. Înainte de a se lua de viceprimar, a mai fost internat de câteva ori la secţia psihiatrie din Sighet. Când consumă alcool devine violent şi face mereu scandaluri acasă. Dacă este bolnav psihic atunci este mult mai bine ca acesta să fie internat şi să primească tratament de specialitate decât să comită fapte şi mai grave. Eu am fost primul care l-a îndrumat pe viceprimar să depună plângere la Parchet” a spus Ioan Deac.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!