Astfel, mai multe puncte de frontieră urmează să fie redeschise: Negru Vodă (jud. Constanța), Turnu Măgurele (Telorman), Sighetul Marmației (Maramureș), Rădăuți-Prut (Botoșani), Oancea (Galați), Jimbolia - feroviar (Timiș). Acesta din urmă era deschis până acum numai pentru traficul de mărfuri pe calea ferată, acum va fi deschis și pentru trenurile de călători.

În ceea ce privește reluarea zborurilor comerciale pentru anumite destinații, lista va fi actualizată săptămânal, în funcție de evaluările pe care le va face Institutul Național pentru Sănătate Publică, a arătat Raed Arafat. Asta pentru că se vor relua zborurile spre și dinspre țările pentru care nu se mai aplică măsura carantinării sau a izolării la domiciliu. Or, această listă va fi reevaluată săptămânal de INSP.

Lista actualizată a țărilor poate fi urmărită AICI.

Următoarea actualizare se va face la sfârșitul săptămânii, astfel încât să fie aprobată de CNSU, iar lista să poată intra în vigoare la 24 de ore de la publicarea hotărârii CNSU, adică din prima zi a săptămânii următoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și